Scherm draaien

Over Het Onderdelenhuis

Het Onderdelenhuis is een winkel in onderdelen, service-artikelen, reinigingsproducten, accessoires en (reparatie)diensten voor bijna alle huishoudelijke apparaten, wasautomaten, drogers, vaatwassers, koelkasten, stofzuigers, magnetrons, klein huishoudelijke apparaten, computer, audio- en videoapparatuur en nog veel meer. Het Onderdelenhuis biedt vrijwel alle merken, zoals: Miele, Bosch, Europart, Aeg, Whirlpool, Nilfisk, Philips, Bauknecht, BMS, Zanussi, Braun, GP, Electrolux, Numatic, Indesit, Hewlet-Packard, etc.

Het Onderdelenhuis is een winkel die inmiddels zo’n 60 jaar actief is. En Sinds 2012 verkoopt Het Onderdelenhuis haar producten ook online via deze website. Het uitgangspunt van Het Onderdelenhuis is consumenten op vakkundige en klantvriendelijke wijze te helpen bij de aankoop van onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur en huishoudbenodigdheden.

Juist omdat er zoveel onderdelen verkrijgbaar zijn en consumenten advies nodig hebben bij de installatie en/of reparatie en aankoop van een dergelijk technisch product, heeft Het Onderdelenhuis zich in de achterliggende periode bewezen als echte vakmensen die advies en service hoog in het vaandel hebben staan!

Het Onderdelenhuis is +/- 60 jaar geleden ontstaan omdat er behoefte was voor reparatie van apparatuur.

Voor het gemak hebben wij ons assortiment verdeeld in vijf werelden:

 • Onderdelen voor bijna alle merken huishoudelijke apparaten
 • Service-artikelen, zoals aansluitmateriaal voor huishoudapparatuur en doe-het-zelf-producten
 • Reinigingsartikelen, zoals stofzuigers, stofzuigerzakken, -hulpstukken en schoonmaakmiddelen
 • Accessoires, zoals inktcartridges, gsm-, audio-, video-, computer- en telecomaansluitmateriaal
 • Diensten, reparatieservice, etc.

  Het Onderdelenhuis
  Tolstraat 196
  1074 VN Amsterdam

BTW Nr: NL129646374
KvK Nr : 32137365