Levertijd & Bezorging

man tijd kalenderOp werkdagen voor 17.00 uur besteld, Binnen 1 a 2 dagen in huis

Het Onderdelenhuis geeft u een goede bezorgservice op internet. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur met iDEAL, Paypal of onder rembours, dan wordt uw bestelling de volgende ochtend bij de post aangeboden . In 99,3% van de gevallen worden bestellingen de volgende werkdag afgeleverd. U kunt ook kiezen om uw bestelling zonder verzendkosten in de winkel af te halen. U krijgt dan een (e-mail)bevestiging wanneer uw bestelling klaarligt in de winkel . Meer dan 90% van de bestellingen wordt binnen 2 dagen afgeleverd in de winkel.

Voor afleveradressen op de Waddeneilanden en België kan de levertijd langer zijn.

Levering in NederlandLevering in België


man pakket 2xDirect uit eigen voorraad leverbaar

Bij elk product ziet u direct de actuele voorraadstatus in ons magazijn van de winkels. Uw bestelling wordt verstuurd als alle producten op voorraad zijn. Als één van uw bestelde artikelen tijdelijk uitverkocht is en u de voorradige artikelen eerder thuis zou willen hebben, bestelt u deze artikelen dan in een aparte order. U kunt na bestelling via uw account inloggen en de status van uw bestelling bekijken (levertijd, verzonden, geraapt, etc). Bij voorraad staat er "Direct leverbaar" anders staat er een levertijd bij.


man foutIndien u niet thuis bent

Als u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Mist u ook deze aflevering, dan kunt u de bestelling 3 weken hierna nog ophalen bij de dichtsbijzijnde, aangegeven door de postbode, postagentschap. Een bestelling onder rembours kunt u bij een postagentschap ook met uw pinpas betalen.


man kostenKosten bij verzending

U heeft GEEN kosten als u uw artikel ophaalt in de winkel. De levertijd blijft dan gelijk.

De handelings- en verzendkosten bedragen voor Nederland €6,95 en België € 13,00 per zending. Alle prijzen worden inclusief BTW getoond.

Houd wel rekening met extra betaalkosten in de volgende gevallen:

  • Bij betaling onder rembours, rembourskosten bedragen € 8,95 per zending;
  • Kosten bij Paypal-betaling zijn 3,52% van het totale factuurbedrag;
  • Kiest u voor betaling met iDEAL, dan rekenen wij geen extra kosten.

postnlscooterUw pakket online tracken

U kunt uw bestelling volgen via uw account, met PostNL (voorheen TNT) -pakketcode op de website van PostNL. U vindt deze code in de verzendbevestiging, die wij tussen 17.00 en 23.00 uur versturen.

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door Postnl.

postnl


man kalender vr tekenBezorgingsdagen in Nederland

postnl

PostNL verzorgt voor Europart.nl uw bestelling op de volgende dagen:

Besteld voor 17.00 uur op:

1e bezorging* op:

Indien niet thuis, 2e bezorging op:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Vrijdag

Zaterdag

Maandag

In het weekend

Dinsdag

Woensdag

* = Door externe problemen kan er een vertraging ontstaan. 99,3% van de zendingen wordt bezorgd volgens bovenstaand schema.


man recycling1 Recycling oude apparatuur

Als consument (privégebruiker) kunt u gratis en verantwoord van uw oude apparatuur afkomen. Dit kan op 2 manieren:

  1. U koopt een nieuw apparaat in een van onze winkel en levert het oude meteen bij ons in. Wij zorgen er dan voor dat uw oude toestel verantwoord wordt afgevoerd. Wij berekenen hiervoor geen kosten;
  2. U levert uw oude apparaat in bij uw gemeente. De regels voor inzameling verschillen per regio. Raadpleeg hiervoor de gemeentegids of de website van uw gemeente.