Brands

HoH Reparatie Service

Voor reparatie en onderhoud van wasmachines en wasdrogers

Het kan altijd een keer gebeuren dat de wasmachine of wasdroger kapot gaat. In dat geval heeft u een bedrijf nodig dat het apparaat zo snel mogelijk repareert.
Gelukkig is HoH Reparatie Service een gespecialiseerd bedrijf dat u direct een oplossing aanbiedt. U krijgt altijd garantie op onze reparaties wat een extra zekerheid voor u betekent.
HoH Reparatie Service berekent voorrijkosten! á €30,00  U betaalt alleen de kosten voor het onderzoeken van uw wasmachine en /of -droger: á €30,00
En eventueel de kosten van het Onderdeel.

Let op: wij repareren geen lagers.Alleen komplete trommel.

Wasmachine reparatie en wasmachine onderhoud door Holland Witgoed
Werkwijze

HoH Reparatie Service gaat als volgt te werk:

  • De monteur komt eerst bij u thuis om het probleem te bekijken.
  • Hierna geeft de monteur een kostenindicatie om het apparaat direct te maken.
  • U beslist dan of de monteur het apparaat ter plekke repareert. De monteur neemt namelijk altijd de onderdelen mee die nodig zijn om uw wasmachine of wasdroger te repareren.
  • U kunt er ook voor kiezen om het apparaat niet te laten repareren, bijvoorbeeld omdat u het op dat moment te duur vindt. Dan betaalt u  €45,- .

Wij hebben ruim 60 jaar ervaring in reparatie en onderhoud van witgoed en apparatuur. U kunt bij HoH Reparatie Service terecht voor wasmachines en wasdrogers.

Werkgebied HoH Reparatie Service

HoH Reparatie Service is werkzaam in Amsterdam, Almere , Bussem ,Heemskerk, Hilversum, Haarlem, Naarden , Purmerend, Weesp, Zaandam.

Witgoed reparatie

HoH Reparatie Service

Subcategories

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for

Uw onderdeel/product niet gevonden? Druk hier voor ons meest uitgebreide assortiment