Brands

Zoekt uw een monteur

Als uw wasmachine, koelkast of koffiezetapparaat kapot is, is het altijd het goedkoopst om dit apparaat zelf te repareren.
Daarom hebben we ook een aparte rubriek met handig reparatie advies zodat u met een beetje technisch inzicht het huishoudelijk apparaat zelf weer werkend kunt krijgen.
Lukt het echter toch niet om u uw apparaat zelf te repareren of is ervaren vakmanschap in dit geval echt vereist? Zoek dan uw witgoedmonteur in de buurt.
hetonderdelenhuis.com heeft voor u een lijst samengesteld met gekwalificeerde monteurs door heel Nederland. Zo weet u zeker dat u aan het juiste adres bent.

Monteurs in Noord-Holland

Zoekt uw een monteur

Subcategories

  • HoH Reparatie Service
    <div class="text"> <h1> </h1> <h3><span style="color:#000000;">Voor reparatie en onderhoud van wasmachines en wasdrogers</span></h3> <p><span style="color:#000000;">Het kan altijd een keer gebeuren dat de wasmachine of wasdroger kapot gaat. In dat geval heeft u een bedrijf nodig dat het apparaat zo snel mogelijk repareert. </span><br /><span style="color:#000000;">Gelukkig is HoH Reparatie Service een gespecialiseerd bedrijf dat u direct een oplossing aanbiedt. U krijgt altijd garantie op onze reparaties wat een extra zekerheid voor u betekent.</span><br /><span style="color:#000000;"><strong>HoH Reparatie Service berekent voorrijkosten! á €30,00  U betaalt alleen de kosten voor het onderzoeken van uw wasmachine en /of -droger: á €30,00<br />En eventueel de kosten van het Onderdeel.</strong></span><br /><strong><span style="color:#000000;">Let op: wij repareren geen lagers.Alleen komplete trommel.</span><br /></strong></p> <h2><img class="alignleft pull-left" src="http://hetonderdelenhuis.com/img/cms/banner-reparatie_1.jpg" alt="Wasmachine reparatie en wasmachine onderhoud door Holland Witgoed" width="664" height="249" /><br /><span style="color:#000000;">Werkwijze</span></h2> <p><span style="color:#000000;"><strong> HoH Reparatie Service gaat als volgt te werk:</strong></span></p> <ul><li><span style="color:#000000;">De monteur komt eerst bij u thuis om het probleem te bekijken.</span></li> <li><span style="color:#000000;">Hierna geeft de monteur een kostenindicatie om het apparaat direct te maken.</span></li> <li><span style="color:#000000;">U beslist dan of de monteur het apparaat ter plekke repareert. De monteur neemt namelijk altijd de onderdelen mee die nodig zijn om uw wasmachine of wasdroger te repareren.</span></li> <li><span style="color:#000000;">U kunt er ook voor kiezen om het apparaat niet te laten repareren, bijvoorbeeld omdat u het op dat moment te duur vindt. Dan betaalt u  €45,- .</span></li> </ul><p><span style="color:#000000;">Wij hebben ruim 60 jaar ervaring in reparatie en onderhoud van witgoed en apparatuur. U kunt bij HoH Reparatie Service terecht voor wasmachines en wasdrogers.</span></p> <h2><span style="color:#000000;">Werkgebied HoH Reparatie Service</span></h2> <p><span style="color:#000000;">HoH Reparatie Service is werkzaam in Amsterdam, Almere , Bussem ,Heemskerk, Hilversum, Haarlem, Naarden , Purmerend, Weesp, Zaandam.</span></p> </div> <table style="height:73px;" width="97"><tbody><tr><td> </td> <td> </td> </tr></tbody></table>

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for

Uw onderdeel/product niet gevonden? Druk hier voor ons meest uitgebreide assortiment